Jazztrio

Het Ascot Jazz Trio is al jarenlang het meest geboekte jazztrio voor sfeervolle achtergrondmuziek.


Jazztrio Saxofoon Gitaar Contrabas

Het Ascot Jazz Trio is een goed op elkaar ingespeeld jazztrio dat bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Uit ervaring is gebleken dat dit de ideale bezetting is voor de perfecte achtergrondmuziek tijdens een bruiloft, receptie, diner, feest en evenement.

De muzikanten hebben allemaal hun conservatorium opleiding met succes afgerond en zijn al lange tijd actief als professionele muzikanten in binnen- en buitenland.


Het volume blijft beperkt

Dit jazztrio heeft als specialiteit om heel zacht te kunnen spelen. Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten!

Door het ontbreken van piano en drums blijft het volume niet alleen beperkt maar is het Ascot Jazz Trio ook nog eens gemakkelijk verplaatsbaar. Hierdoor is dit jazztrio tijdens hetzelfde feest of evenement op verschillende plaatsen inzetbaar.

De achtergrondmuziek die door dit jazztrio wordt gespeeld omvat bekende jazz standards, bossa nova’s, samba’s, gevoelige ballads, evergreens en zelfs enkele speciaal gearrangeerde popliedjes.


Video


Geluidsfragmenten

  1. The Girl From Ipanema Ascot Jazz Trio 2:49
  2. Mack The Knife Ascot Jazz Trio 1:28
  3. You Are The Sunshine Of My Life Ascot Jazz Trio 1:49
  4. Misty Ascot Jazz Trio 2:01
  5. My Little Suede Shoes Ascot Jazz Trio 1:45

Reacties – Achtergrondmuziek Jazztrio

“Het was één groot succes! Ik heb fantastische reacties ontvangen. Fijn dat jullie ruim op tijd aanwezig waren. Jullie hebben het ook top gedaan. Tijdens het diner gecombineerd met jullie muziek, kon er goed gepraat worden, wat voor ons belangrijk was. De muziek keuze was goed en eigenlijk was alles goed. Niets aan op te merken. Wij kijken terug op een fantastisch jubileum evenement van ons bedrijf. Door de tekst op jullie website werd ik getriggerd om jullie te benaderen en alles is waargemaakt. Hartelijk dank.”
– Monique de Jager (Delamine B.V.) –

“Het optreden heeft zeker aan de verwachtingen voldaan. Als reactie kan ik je meegeven dat het voor ons belangrijk is dat het sfeerverhogend is maar dat de muziek niet overheersend is. Het is bedoeld als achtergrond en dat kwam perfect tot uiting. Belangrijk daarbij ook is dat jullie (de muzikanten) er verzorgd uitzien en passend waren in het aanwezige gezelschap.”
– Eline van Stralen (ABN AMRO) –

“Ik was erg blij met jullie optreden. Het beschaafde geluidsniveau maakte het voor bezoekers mogelijk om gewoon te converseren, terwijl mensen die dat wilden (en daarvan waren er best veel) aandachtig konden luisteren. Jullie hebben een erg prettig repertoire maar spelen dat met aandacht voor details en dynamiek. Het is achtergrondmuziek, maar zeker geen muzak. Ik zal in de toekomst zeker vaker een beroep op jullie doen.”
– Erik Groeneweg (Directeur Theater De Willem) –

“Bij deze laat ik U weten dat wij zeer tevreden zijn over uw bijdrage aan de succesvolle avond donderdag j.l. tijdens het marktdiner van de VNAB. U heeft gezorgd voor prima achtergrondmuziek, die het mogelijk maakte dat aan de tafels ook rustig kon worden geconverseerd. Nogmaals dank en wellicht tot ziens.”
– Dhr. R.J.W. van der Wal (VNAB) –

“Ik ben heel erg blij dat wij jullie voor de openingsavond voor ons 7th European Registrar Conference in het van Gogh Museum konden inhuren. Onze gasten uit de hele wereld hebben met hun welwillende uitingen over jullie optreden deze keuze bevestigd. Wij zijn ook heel erg tevreden over jullie flexibiliteit om in een zo grote locatie zo makkelijk en ongecompliceerd van plaats te kunnen veranderen met jullie hele trio. Alles bij elkaar heeft dit voor ons en onze gasten tot een onvergetelijke opening van ons congres geleid. Hiervoor nogmaals hartelijk dank.”
– Birgit Maas (UVA Erfgoed), Liesbeth Schotsman (Paleis het Loo) en Martine Kilburn (van Gogh Museum) –

“Jullie optreden heeft volledig beantwoord aan de verwachtingen. Heerlijke muziek en voor de gasten ruimte latend voor de conversatie. De combinatie van dineren, dat verlevendigd werd door jullie muzikaal optreden, verhoogde sfeer en gezelligheid. De breed gedragen conclusie kan niet anders zijn, dat wat jullie offreren ook wordt waargemaakt. Succes met hopelijk nog vele optredens om ook anderen ervan te laten genieten.”
– Dhr. J.I.M. Hoffscholte (Rotary International) –

Bekijk alle referenties hier.


Kies voor 100% kwaliteit en zekerheid. Boek hier de beste muziek voor een scherpe prijs.Vraag gratis offerte aan

Onze prijzen zijn scherper dan die van menig concurrent! Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!


Al jarenlang toonaangevend

Wij maken de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en bekijk onze referenties.


Muziekbureau Mulder
Kolhornseweg 56 A
1214 NB Hilversum
T 06 21 25 74 36
info@muziekbureaumulder.nlAchtergrondmuziek Jazztrio