Receptie muziek

Om een receptie succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek onontbeerlijk. De muziek mag absoluut niet te hard zijn. Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij ons niet gebeuren! Het volume moet te allen tijde beperkt blijven zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten.

Ons achtergrondmuziek jazzduo en jazztrio, en onze DJ zorgen daarvoor. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt uw receptie bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.


Muziek op maat

De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld.

Of u nu houdt van Smooth Jazz, Soul, Easy Listening Jazz Classics, Bossanova’s, Samba’s, Jazz Dance of Lounge muziek, het maakt niets uit. U kunt zelf uw voorkeur aangeven!

Om er zeker van te zijn dat uw gasten tijdens uw receptie lekker met elkaar kunnen praten bent u bij ons aan het enige juiste adres.


Kies voor 100% kwaliteit en zekerheid. Boek hier de beste muziek voor een scherpe prijs.


Vraag gratis offerte aan

Onze prijzen zijn scherper dan die van menig concurrent! Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!


Al jarenlang toonaangevend

Wij maken de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en bekijk onze referenties.


Muziekbureau Mulder
Kolhornseweg 56 A
1214 NB Hilversum
T 06 21 25 74 36
info@muziekbureaumulder.nlAchtergrondmuziek Jazzduo
Achtergrondmuziek Jazztrio
DJ