DJ

Onze professionele en ervaren DJ verzorgt de beste muziek op maat voor een bruiloft, receptie, diner en feest.

Achtergrondmuziek én Dansmuziek

Of het nu gaat om sfeervolle achtergrondmuziek of lekkere dansmuziek, het maakt niets uit. Met onze DJ kunt u echt alle kanten op en zit u altijd goed!

Onze DJ verzorgt muziek op maat. Hij beschikt over een uitgebreid en gevarieerd repertoire van de beste muziek. Hij past het repertoire altijd aan uw wensen aan.

Diverse combinaties

Het is ook mogelijk om een jazztrio te boeken voor de achtergrondmuziek tijdens de receptie en het diner, en een DJ voor het feest. Alles is bespreekbaar.

Achtergrondmuziek


Dansmuziek

  1. Dance Classics Dansmuziek DJ - Muziekbureau Mulder 3:29
  2. Funk Dansmuziek DJ - Muziekbureau Mulder 3:29
  3. Hippe Shizzle Dansmuziek DJ - Muziekbureau Mulder 3:52
  4. Jazzy Groovy Tunes Dansmuziek DJ - Muziekbureau Mulder 1:35

Perfect geluid

De geluidskwaliteit en het geluidsniveau zijn bijzonder belangrijk.
Daarom is dit bij ons net zo belangrijk als de keuze van de muziek.

Wij maken zelf gebruik van de beste geluidsapparatuur van Bose en besteden veel aandacht aan de juiste instelling van het geluid. Dit is doorslaggevend voor het welslagen van een feest of evenement!

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan tijdens een borrel, receptie of diner, of thuiskomen met oorsuizen (gehoorbeschadiging) na een avondje dansen op keiharde muziek tijdens een feest.
Dat zal bij ons niet gebeuren! Het geluidsniveau wordt altijd nauwkeurig ingesteld. En omdat de kwaliteit van het geluid bijzonder hoog is kan het geluidsniveau omlaag. Daarom is de muziek nooit te hard!

Reacties – DJ

“Hallo Paul, Het was helemaal super! Dit was precies wat wij wilden voor onze bruiloft. Aan de verwachtingen is dus méér dan voldaan. Ook onze gasten waren erg te spreken over onze DJ. Na afloop alleen maar hele goede reacties. De gasten vonden het: “Een onverwacht weergaloze DJ !!” Wij vonden het ontzettend fijn om met jou te “werken”. Goede communicatie vooraf, goed luisteren naar de wensen van de klant en een heel goede presentatie. Ik zou dit aan iedereen aan willen bevelen. Dank!”
– Lomé Muijsenber –

“Hallo Paul, Ik kijk met veel genoegen terug op een super feest. Zo bijzonder met alle vrienden om me heen, op een super locatie met hele lekkere muziek als omlijsting! De muziek was helemaal goed, lekker opgebouwd en knap ingespeeld op de verschillende generaties die zich op de dansvloer wilde weren.:-). Goed aangevoeld! Als ik weer een feestje geef, weet ik wie ik moet hebben!
– Sabine Keizer –

“Beste Paul, Dank voor een geslaagde toevoeging aan mijn borrel. Naast het feit dat ik zelf erg tevreden was, heb ik van de gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Doordat de muziek op de achtergrond bleef, zorgde dit voor een relaxte en goede sfeer, waarbij de mensen nog steeds gezellig konden praten. Dit is wat men ook verwacht op een zondagmiddag. Daarbij vind ik jou uiterst professioneel en voel je goed aan wat er verwacht wordt. Zeker aan te bevelen!
– Peter Bos –

“Voor de feestavond tijdens ons event vanwege het 15-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij het Ascot Jazz Trio en de DJ ingehuurd. Het contact met jullie voorafgaand aan het evenement was al prima. Een super combinatie om met één persoon afspraken te kunnen maken over toch twee verschillende muziekstijlen op één avond! Het Ascot Jazz Trio heeft bijgedragen aan een sfeervol diner waar aan tafel ook nog gesprekken konden worden gevoerd. Tegen het einde van het diner was de DJ al aan het warmdraaien zodat men al meteen de dansvloer op ging. Op verzoek is de DJ ook iets langer doorgegaan dan gepland. De flexibiliteit, vriendelijkheid en het meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren. Een echte aanrader voor elk feest of evenement! Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan onze geslaagde feestavond. Langs deze weg nogmaals dank voor jullie inzet!”
– Christi Wijnen (Certis Europe B.V.) –

We vonden de DJ geweldig. Goede muziek, mooie presentatie qua apparatuur en strak in het pak. Het was helemaal top!
– Frank Heijckers –

“Beste Paul, Wij hebben een onvergetelijk feest gehad, met een blijvende herinnering voor- en aan onze ouders. Jouw optreden als DJ heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We waarderen het zeer dat je tevens bereid was een bijdrage aan de quiz te leveren en na afloop wat langer door wilde spelen. Door dat laatste was de overgang naar het einde veel prettiger. Zoals gezegd niets dan lof, ook wat we aan feedback van de gasten terugkregen.”
– Harald Vroegop –

“Optreden DJ: Correcte en vriendelijke benadering. Leuke setup en natuurlijk heerlijke muziek precies zoals voorbesproken. Zeker een aanrader voor een feest met mooie muziek”
– Ronald van den Broek –

“Hoi Paul, Mede door jouw bijdrage als DJ is het een super leuk feest geweest. Prettig dat je aangevoeld hebt welke muziek het beste bij de gasten paste. Bedankt voor je inzet. En graag tot een volgende keer.”
– Niels & Janet –

We zijn nog steeds aan het nagenieten. We wilden een ongedwongen feest geven voor een zeer divers gezelschap. Mede door jullie aanwezigheid is dit ons inziens gelukt. Onze gasten kwamen meteen in de stemming bij binnenkomst door de toepasselijke muziek die gespeeld werd door Het Ascot Jazz Trio. Liefhebbers konden genieten van de muziek en er kon ook gewoon gepraat worden. De positieve reacties waren talrijk. De DJ zorgde voor welgekozen muziek door de middag/avond heen waarbij de muziekkeuze positief bijdroeg aan de sfeer. Rustiger muziek tijdens het eten en wat meer uptempo naarmate het feest vorderde. We hadden het niet beter kunnen wensen. Dank voor jullie aanwezigheid. Groeten, Frank”
– Frank​ & Bianca –

Bekijk alle referenties hier.


Kies voor 100% kwaliteit en zekerheid. Boek hier de beste muziek voor een scherpe prijs.

Vraag gratis offerte aan

Onze prijzen zijn scherper dan die van menig concurrent! Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!


Al jarenlang toonaangevend

Wij maken de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en bekijk onze referenties.


Muziekbureau Mulder
Kolhornseweg 56 A
1214 NB Hilversum
T 06 21 25 74 36
info@muziekbureaumulder.nlDJ