Diner muziek

Een diner is pas geslaagd als alles perfect is. Hiervoor zijn niet alleen lekkere gerechten, mooie wijnen en goede bediening noodzakelijk. Een mooie locatie en goed gezelschap zijn net zo belangrijk. Maar wat zeker niet vergeten mag worden is goede muziek!

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan de sfeer maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn. Wij zorgen daarvoor.


Achtergrondmuziek

Om een diner succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek onontbeerlijk. Deze mag absoluut niet te hard zijn. Want u wil natuurlijk lekker met uw tafelgenoten kunnen praten. Wij begrijpen dat als geen ander.

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij ons dan ook niet gebeuren! Wij verzorgen heerlijke achtergrondmuziek waarbij het volume te allen tijde beperkt blijft zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt alles bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.


Muziek op maat

De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. U kunt zelf uw voorkeur aangeven.

Het repertoire van ons achtergrondmuziek jazzduo en jazztrio bestaat uit bekende jazz standards, Braziliaanse bossanova’s en samba’s, gevoelige ballads, prachtige evergreens en zelfs enkele speciaal gearrangeerde popliedjes.

Onze DJ beschikt over een zeer uitgebreid repertoire en kan daarom elke gewenste muziekstijl verzorgen. Smooth Jazz, Lounge, Easy Listening Jazz Classics, heerlijke Bossanova’s en Samba’s, of lekkere Soul van vroeger of van nu, het maakt niet uit. Er is altijd overleg mogelijk over de gewenste muziek en de tijden en indeling van de sets.


Kies voor 100% kwaliteit en zekerheid. Boek hier de beste muziek voor een scherpe prijs.


Vraag gratis offerte aan

Onze prijzen zijn scherper dan die van menig concurrent! Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!


Al jarenlang toonaangevend

Wij maken de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en bekijk onze referenties.


Muziekbureau Mulder
Kolhornseweg 56 A
1214 NB Hilversum
T 06 21 25 74 36
info@muziekbureaumulder.nl