Jazz DJ

Als Jazz DJ draait Paul Mulder al sinds jaren de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Omdat hij kan putten uit een zeer uitgebreid repertoire van bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen verzorgt hij de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.


Jazz opleiding

Paul heeft met succes zijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Het zal u niet verbazen dat hij het nodige weet van muziek. Hij kent de muziekwereld als geen ander.

Zijn muzikale achtergrond en zijn voorkeur voor jazzmuziek maken het plaatje compleet.


Unieke DJ

Paul heeft door de jaren heen een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten opgebouwd. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, Paul is en blijft up-to-date en verwerkt dat als DJ in zijn sets.

Paul Mulder is dé Jazz DJ van Nederland.

Paul heeft enkele jaren geleden JazzDJ.nl opgericht. Vanwege zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat wel werkt, en wat niet. Geen enkele set is hetzelfde. Paul laat zich inspireren door wat er ter plekke om hem heen gebeurt en past zich aan de omstandigheden aan. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere DJ’s. Paul is professioneel, origineel en super swingend! Hij draait dan ook met veel succes als DJ in Nederland en in het buitenland. Met Paul Mulder haalt u echt een bijzondere DJ in huis!


Stijlen en Thema’s

Naast Soul en Funk zijn de Jazzstijlen die hij draait zeer divers. Zij lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing en Jazz Dance tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge.

Op verzoek kunnen ook sets met een bepaald thema worden gedraaid, zoals bijvoorbeeld:

  • Jazz Dance – Hippe jazzy muziek met een lekkere beat eronder
  • Dance Hip & Unknown – Dansen op hippe muziek die je niet vaak op de radio hoort
  • Dutch Jazz – Muziek van Nederlandse bodem
  • Vocal Jazz – Jazz met zang

Paul vindt het zelf heel leuk om de mensen te verrassen door muziek te draaien die ze nog niet kennen maar die ze wel te gek vinden. Vaak komen ze dan naar hem toe om te vragen welke nummers hij heeft gedraaid.Kies voor 100% kwaliteit en zekerheid. Boek hier de beste muziek voor een scherpe prijs.


Vraag gratis offerte aan

Onze prijzen zijn scherper dan die van menig concurrent! Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!


Al jarenlang toonaangevend

Wij maken de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en bekijk onze referenties.


Muziekbureau Mulder
Govert Flincklaan 12
1213 EP 12 Hilversum
T 06 21 25 74 36
info@muziekbureaumulder.nl